ІВО БОБУЛ. НОВЕ ТА НАЙКРАЩЕ

ІВО БОБУЛ. НОВЕ ТА НАЙКРАЩЕ

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Концерт народного артиста України ІВО БОБУЛА у Житомирі з новою шоу програмою «Нове та Найкраще»

30 березня о 19:00 в Житомирському драмтеатрі ім. І. Кочерги

Артист, чий унікальний тембр голосу не сплутаєш із жодним іншим, запрошує Вас у світ Її Величності Пісні!

Іво Бобул — народний артист не лише за званням, а й за визнанням народу. Багато пісень із його репертуару по праву визнані золотими хітами естради, адже важко знайти в Україні людину, яка б не чула «Душі криницю», «Місячне колесо», «Берег любові», «Якщо любиш — кохай», «На Україну повернусь», «Осінній сад», «Скрипалю», «Мадонно Україно!», «Одна-єдина»…

Записувати пісні співак не втомлюється — кожного року презентує програми, де завжди по-різному, проте гармонійно поєднуються Ваші улюблені шлягери та абсолютно нова пісенна лірика, вражаючі дуети, несподівані кавер-версії світових хітів, пристрасні рок-балади та романси, яких так проникливо, як Іво Бобул, не виконає ніхто.

Своє життя артист присвятив популяризації української пісні і на теренах нашої країни, і за її межами. Йому аплодували глядачі понад 20 країн світу: Польщі, Румунії, Італії, Франції, США, Канади…

Досвідчений музикант, вокаліст найвищого рівня, композитор, який не просто створює музику, а й живе нею, і просто чесна, відверта людина, яка усвідомлює всю відповідальність перед публікою, — таким Іво Бобула знають тисячі прихильників.

На Вас чекають: неповторна атмосфера щирого спілкування, живий звук, чоловічий голос номер один, якому підвладні всі музичні стилі, та енергетика, яка нікого не залишить байдужим.

Спеціальний гість концертної програми — співачка Анастасія Лавриненко.

30 березня о 19:00 в Житомирському драмтеатрі ім. І. Кочерги


Предварительный заказ